Rav4

Toyota RAV4 – הייבריד / פלאג אין

רכב הפנאי שמרגיש רמה מעל עיצוב מרשים, נוחות גבוהה וחוויית נהיגה שמתאימה בדיוק למי שרוצה רכב משפחתי חזק, מפנק ופרקטי — בלי להתפשר על נוכחות בכביש.
לתיאום פגישה התקשרו: 077-8053655
לתיאום פגישה השאירו פרטים :

רכב שמתאים לקצב החיים שלך

ה־RAV4 נבנה לאנשים שצריכים רכב אחד שיודע לעשות הכול: נסיעות בעיר, דרך לעבודה, טיולים משפחתיים, קניות, כבישים בין־עירוניים וכל מה שביניהם. מרווח, יציב ונוח — עם תחושה בטוחה בכל נסיעה.

נוחות, מרחב ונוכחות על הכביש

עם עיצוב גבוה ומרשים, תא נוסעים מרווח ותנוחת ישיבה שמעניקה שליטה טובה יותר בדרך, ה־RAV4 נותן תחושה של רכב גדול ואיכותי. זה רכב שנראה טוב, מרגיש טוב, ונוח גם לנהג וגם לנוסעים.

קבלו הצעה משתלמת על Toyota RAV4

מתעניינים ב־RAV4? השאירו פרטים ונחזור אליכם עם מידע מלא על אפשרויות רכישה, מסלולי מימון, זמינות והצעה מותאמת אישית. עכשיו זה הזמן לבדוק כמה משתלם להתקדם לרכב הבא שלכם.

פריסת תשלומים נוחה

אלפי לקוחות מרוצים

זמינות מיידית

כל נהג מעל גיל 18 בעל הכנסה קבועה, עם תושבות לישראל, רשאי לרכוש רכב בחברתנו, כמובן שאנו נדאג להתאים לכל אחד את המימון הטוב ביותר עבורו.

מעבירים מסמכים נדרשים (3 תלושי שכר, במידה וקיימת הלוואה – ריכוז הלוואות, עובר ושב 3 חודשים אחרונים ותעודת זהות), בודקים את מסלולי המימון המשתלמים ביותר בעבורכם, מקבלים אישור מוועדת אשראי, בוחרים את הרכב הבא שלכם ויוצאים לדרך חדשה ברכב חדש.

בליסינג הלקוח משלם בעבור שכירה / חכירה של הרכב ולכן בתשלומים החודשיים יהיה מגולם עלויות ריבית גבוהות מרכישה, כמו כן בעסקת ליסינג ישנם התחייבויות כלפי הגבלת קילומטרים, ביטוחים וכדומה. לעומת זאת, במימון הרכב נרשם על שמך מהיום הראשון ובכך “ידך על העליונה” – ללקוח הפרטי זה עדיף בהרבה.

כמובן! אנו מתמחים בעסקאות טרייד-אין ומאפשרים לכם להחליף את הרכב הישן למבחר דגמים חדשים, כמו כן, חברתנו תדאג לעזור לך בסגירת המימון לרכב הישן ובקבלת תנאים אטרקטייבים בהרבה מהעסקה הקודמת שלך.

טרגט מוטורס עובדת בשיתוף פעולה הדוק עם מרבית הבנקים בישראל על מנת להבטיח שלקוחות החברה מקבלים את התנאים הטובים ביותר בענף הרכב.

כמובן, עולים חדשים מטופלים במחלקה מיוחדת שהקמנו במיוחד עבורכם. תוכלו להנות מהנחות אטרקטיביות במיוחד ובקבלת עזרה בפתיחת חשבון בנק חדש בישראל ובמימון לרכב החדש.

Rav4

Toyota RAV4 – הייבריד / פלאג אין

רכב הפנאי שמרגיש רמה מעל עיצוב מרשים, נוחות גבוהה וחוויית נהיגה שמתאימה בדיוק למי שרוצה רכב משפחתי חזק, מפנק ופרקטי — בלי להתפשר על נוכחות בכביש.
לתיאום פגישה השאירו פרטים :
לתיאום פגישה

טרגט מוטורס

מחובר

למעבר מהיר לשיחת ווטאסאפ>>

דילוג לתוכן